Waarom meedoen

Het festival is een succes door alle organisaties die tijdens het festival een activiteit aanbieden. Makers zijn onmisbaar. Met jouw energie draag je bij aan positieve en brede beeldvorming van techniek. Hoe mooi zou het zijn dat kinderen en jongeren door jouw verhaal en activiteit enthousiast en geïnspireerd raken waardoor ze zich verder verdiepen in techniek en technologie en dit meenemen in hun toekomstbeeld?  

Jouw bijdrage is essentieel

Wij zoeken creatieve makers en technische bedrijven die aan het festival willen meedoen. Dus heb je een passie voor techniek en een bijzondere doe-activiteit in de aanbieding? Van designers tot hackers, kunstenaars tot software ontwikkelaars, futuristen en recyclers. Iedereen die bezig is met creatieve of technologische innovatie (van beginner tot professional) is welkom om zich aan te melden als deelnemer. Wij vinden het belangrijk dat een activiteit een doe-component bevat zodat bezoekers niet alleen geïnspireerd worden maar, vooral kunnen ervaren. 

Wat wij van jou vragen
Wat je van ons kunt verwachten

Er zijn ook andere manieren om bij te dragen aan het Makersfestival Zwolle. Geïnteresseerd in alle pakketten? Stuur dan een mail naar info@makersfestivalzwolle.nl.