Locatie

Het Makersfestival vindt plaats op het voormalige Philips terrein in Zwolle; een geweldige plek met karakteristieke industriële look. Na Philips was dit terrein van Vishay en werkten er honderden mensen aan condensatoren en folie. Nu is het o.a. de thuisbasis van allerlei technische bedrijven en startups. Een plek die decennialang techniek ‘ademde’ én dat nog steeds doet.

Adres

Ceintuurbaan 15, Zwolle

Tip: kom met de fiets of het ov

Op het terrein is een beperkt aantal parkeerplekken aanwezig. Woon je op fietsafstand? Kom dan lekker met de fiets!


Kom je met de fiets?

Super! Zo houden we het qua verkeer wat rustiger rond het terrein én hebben de mensen die van ver komen meer kans op een parkeerplek. Bovendien kun je je fiets goed kwijt op het festivalterrein en ben je dus maar een paar stappen verwijderd van de ingang. Je fiets parkeren kan bij de ingang aan de noordkant; de kant van de Floresstraat.

Kom je met het openbaar vervoer?

Het voormalige Philips terrein is te bereiken met stadsbus Syntus richting Berkum nr. 3, Halte Casper Fagelstraat. Bij het verlaten van de bus loop je de Floresstraat in richting McDonald’s Zwolle Noord. Aan het eind van de straat (aan je linkerhand zit de ingang van de McDrive) loop je rechtdoor door de hekken. Vervolgens loop je rechts langs de hekken. Na 200m vind je aan je linkerhand de ingang van het festival.

Kom je met de auto?

Wanneer de fiets of het OV geen optie is, kun je uiteraard ook met de auto naar het Makersfestival Zwolle komen. Parkeren kan dan bij Covestro Coating Resins. Navigeer naar Boerendanserdijk 1 om bij deze parkeerplaats te komen. Je neemt op de Ceintuurbaan de afslag op de kruising Boerendanserdijk – Brederostraat, richting de molen (Brederostraat). Op deze kruising zie je om je heen het PEC stadion en Effe wassen. Ga na de afslag direct rechts, let op fietsverkeer. Daarna ga je direct links waarna je al snel het Covestro bord ziet en een vlag van het Makersfestival. Vanaf de parkeerplaats is het een klein stukje lopen naar de ingang. Dit staat duidelijk aangegeven.